homepage.

Meer gegevens over onze Titels

Meer gegevens over onze Titels

Het Groothertogdom Pomeranië en Livonia heeft een groot aantal Koninklijke & Adellijke Titels. Het classificatiesysteem is het traditionele Groothertogdom, al meer dan vierhonderd jaar constant aan de macht, waarbij eresystemen van verschillende dynastieën gecombineerd worden die in de loop van onze geschiedenis over deze gebieden geheerst hebben. Sommige van de Koninklijke & Adellijke Titels hebben geen equivalent in andere Europese systemen, maar ze zijn eigen aan en specifiek voor het Groothertogdom.

Al deze Adellijke en Koninklijke Titels zijn erfelijk en alle eigenaars zijn geregistreerd op de Rol van de Aristocratie van het Groothertogdom, hiervoor is een eigenaarcertificaat uitgevaardigd met de Zwarte Adelaars van Livonia.

Naast de certificaten van elke Koninklijke Titel zult u andere belangrijke documenten ontvangen, evenals de Blauwe Max Blauwe en Gouden Medaille, dit alles in een rode bourgognekleurige map versierd met adembenemende traditionele heraldische ontwerpen van het Groothertogdom. Wij kunnen een aantal Koninklijke & Adellijke Titels voorstellen, waaruit u dan kunt kiezen. Selecteer een van de opties aan de rechterkant van deze tekst om het gewenste type Koninklijke en Adellijke Titel te selecteren.

KOOP NU

Wat u krijgt